Open Huis: zaterdag 23 juni, ’s morgens van 10 tot 12 uur. Hét moment voor het opgeven van nieuwe leerlingen. In elk lokaal is wel wat te doen, te proberen of te ontdekken. Loop binnen, de koffie staat klaar!

Woensdag 20 juni: AMV-presentatie in de grote zaal van het Parkgebouw, aanvang 14.00 uur. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de Muziekschool, zeker voor kinderen die van plan zijn om komend cursusjaar de cursus Algemene Muzikale Vorming of de Introductiecursus Blokfluit te gaan volgen. Toegang gratis!

Ook op woensdag 20 juni: Grote uitvoering in de grote zaal van het Parkgebouw, ’s avonds om 19.30 uur. Hier geeft de Muziekschool echt een visitekaartje af, gevorderde leerlingen spelen de mooiste muziek!

Vrijdag 22 juni: zanguitvoering in de Open Hof, aanvang 20.00 uur. Het vrouwenkoor zingt, zangleerlingen zingen solo en als duet, het programma is heel gevarieerd.

Zaterdag 30 juni: ensembles Aquaflûte en Cochlea werken mee aan het TwenteMix Concert op het Europaplein. Zie het nieuwsbericht over dit concert.

Vrijdag 6 juli: concert in de Schildkerk door orgelleerlingen van de Muziekschool, aangevuld met andere instrumenten. Aanvang 19.30 uur (NB gewijzigde aanvangstijd!)