De examenweek vindt plaats van 9 tot 13 april. Zo’n negentig leerlingen doen hun uiterste best om een diploma of getuigschrift te behalen. Spannend!
Dit jaar zijn er vier D-examens. Deze examens zijn openbaar en worden gehouden op zaterdag 13 april in de Schildkerk. ’s Morgens speelt Maaike Pas (blokfluit) van 11 tot 11.45 uur. ’s Middags vanaf 13.30 zijn de openbare D-examens van Rieneke Beltman en Janine van de Poppe (blokfluit) en Laura Paalman (viool). U bent van harte welkom!
De vier D-kandidaten verzorgen samen een concert op donderdag 4 april in de Brusselzaal van het gemeentehuis. Ze brengen dan allemaal een deel van hun examenprogramma ten gehore. De toegang is gratis, het concert begint om 20.00 uur.
De diploma’s worden uitgereikt tijdens het laureatenconcert op donderdag 25 april in de grote zaal van het Parkgebouw, aanvang 19.30 uur.
 
[widgetkit id=52]