Op woensdag 31 augustus juli houden zowel het meiden popkoor als het vrouwenkoor van de Muziekschool open repetites.
Van 19:00 tot 20:00 uur zijn meisjes tussen de 14 en 22 jaar die het leuk vinden om samen popnummers te zingen welkom.
Tussen 20:00 uur en 21:15 kunnen vrouwen, maar ook meisjes vanaf 14 jaar die graag klassieke muziek zingen, vrijblijvend een keer mee repeteren met het vrouwenkoor.
Het vrouwenkoor gaat oefenen aan een deel uit de mis van Fauré en aan een vierstemmige gezet volkslied voor vrouwenkoor van Johannes Brahms.
Het popkoor gaat naast een meerstemmige popballad van John Legend een swingende driestemmige versie zingen van een nummer van Billy Joel.

Lijkt het je leuk om mee te doen, dan kun je een appje sturen naar de dirigente Fenny van Hemmen. Het telefoonnummer is 06-49694469. Je krijgt een ingezongen opname van alle stemmen toegestuurd, waaruit je zelf mag kiezen welke je het fijnst bij je stem vindt passen.
Als je ook graag bladmuziek erbij hebt, kun je mailen naar fennyvanhemmen@gmail.com. Je ontvangt dan een pdf met de bladmuziek over de mail.
Ben je na de open repetitie enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Van harte welkom! Je kunt een afspraak maken met de dirigente om even een kleine stemtest te doen, zodat zij kan bepalen of je het beste bij de hoge, de midden- of de lage stemmen kan gaan meedoen.
Ervaring is niet nodig, wel plezier in zingen en muziek en de bereidheid om thuis te oefenen met de geluidsbestandjes. Op de repetities leer je dan van alles bij over meerstemmig zingen, muziek en stemtechniek.
Graag tot ziens op 31 augustus om 19:00 uur of om 20:00 uur!