Kleurrijke schilderijen van Tess Does (12) uit Holten zijn tot de zomervakantie te bewonderen in de Rijssense Muziekschool. Tess tekende altijd al graag. Vorig jaar is ze ook begonnen te schilderen. De heldere kleuren en de vrolijkheid die haar werk uitstraalt, spreekt veel mensen aan. Enkele maanden geleden exposeerde zij in het Kulturhus in Holten. De expositie in Rijssen is haar tweede, en het werk van Tess gaat daarna naar Diepenveen. In de Rijssense Muziekschool is al sinds de opening in 2010 steeds werk van regionale amateurkunstenaars te zien, in wisselende exposities. Directeur Dick Sanderman kwam Tess Does op het spoor door een tip van zijn vrouw, die als arts werkt in Holten. Eind vorig jaar kwam zij thuis met opgetogen verhalen over de schilderijen die in het Kulturhus waren opgehangen: “je wordt er al vrolijk van als je ernaar kijkt!” Een afspraak met de ouders van Tess voor een expositie in de Muziekschool was daarna gauw gemaakt. De schilderijen van Tess blijven hangen tot de zomervakantie, daarna volgt een expositie met werk van Hengeloër Henk Rohaan. Meer info over het werk van Tess Does via haar ouders: 06 414 23931 of eddymannie@concepts.nl