Op maandag 4 september zijn de lessen aan de Muziekschool weer begonnen. Er zijn al heel wat nieuwe aanmeldingen binnengekomen, maar bij diverse instrumenten kunnen nog nieuwe leerlingen worden geplaatst. Wie nog twijfelt, kan in september vier probeerlessen volgen voor slechts 8 Euro per les. De kosten van de vier probeerlessen worden in mindering gebracht op het lesgeld wanneer men zich daarna inschrijft voor het hele cursusjaar. Soms zijn er meerkosten omdat ook een instrument moet worden gehuurd: dir regelt de leerling zelf in overleg met de docent. Voor deze vier probeerlessen is een afzonderlijk inschrijfformulier te downloaden.

De basiscursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) start op zaterdagmorgen 16 september. Ook hier is nog plek, evenals bij de Introductiecursus Blokfluit die op woensdagmiddag wordt gegeven. De introductiecursus blokfluit start op woensdag 24 september.

Download hier het inschrijfformulier voor de vier probeerlessen in september!

inschrijfformulier probeerlessen september 2017

X