Op zaterdag 13 oktober komt het internationaal bekende blokfluitkwintet Seldom Sene naar Rijssen voor een fantastisch evenement: ze geven een concert in het Parkgebouw, met vooraf een workshop voor blokfluitleerlingen. Zeker weten dat dit een onvergetelijke dag wordt!

De Muziekschool Rijssen organiseert de workshop in de eerste plaats voor haar eigen blokfluitleerlingen, maar daarnaast zal er ook plaats zijn voor blokfluitleerlingen van andere muziekscholen en bijvoorbeeld van de Vereniging voor Huismuziek.

De workshops zijn van 14.30 uur tot 17.30 uur en worden aangeboden in drie niveaus:

-er is een workshop voor leerlingen van de basisschool (A-niveau),

-een workshop voor leerlingen op B- en C-niveau,

-en er is een workshop voor volwassenen (minimaal C-niveau).

In de workshop wordt onder meer muziek gespeeld van Bach (Goldberg-variaties) en ook een deel uit het concerto van Vivaldi waarmee Seldom Sene als stunt een video maakte met goedkope plastic blokfluiten en een oud keyboard: een video die inmiddels al meer dan vijf miljoen keer is bekeken! https://www.youtube.com/watch?v=AazGWpPSCkk

Leerlingen van de Muziekschool Rijssen betalen voor de middag slechts € 5,- en krijgen daarvoor ook een set bladmuziek (die komt later ook weer van pas!). Deelnemers van elders betalen € 12,50 per persoon.

Om 20.00 uur geeft Seldom Sene een concert in het Parkgebouw en deelnemers aan de workshops spelen in het voorprogramma om 19.30 uur! Als je blijft om te luisteren naar het concert van Seldom Sene, moet je wel een ticket boeken via het Parkgebouw  https://www.parkgebouw.nl/evenementen/oktober2018/71859/seldom-sene-goldbergvariaties.html 

Tot 18 jaar (en voor alle leerlingen van de Muziekschool Rijssen) is de toegangsprijs voor het concert slechts € 5,-; vanaf 18 jaar is het € 17,50.

Wil je tussen de workshop en het concert blijven in eten in het Parkgebouw, dan kan dat voor € 6,50. Je krijgt dan patat, een snack, glas drinken en een ijsje. Reserveren van het eten doe je bij de Muziekschool (info@muziekschool-rijssen.nl), het eten mag je afrekenen bij het Parkgebouw – graag contant.

Leerlingen van de Muziekschool Rijssen melden zich aan bij hun eigen docent. Deelnemers van elders melden zich aan door het sturen van een mail naar info@muziekschool-rijssen.nl .

Samenvattend:

Aanmelden voor de workshop: leerlingen Muziekschool Rijssen bij hun eigen docent, deelnemers van elders via de mail info@muziekschool-rijssen.nl

Betalen van de workshop: voor iedereen op de dag zelf in de Muziekschool. Leerlingen van de Muziekschool Rijssen € 5,-, deelnemers van elders € 12,50. Graag contant afrekenen, pinnen is niet mogelijk.

Eten: voor iedereen aanmelden via de muziekschool (eigen docent of mail), afrekenen in het Parkgebouw € 6,50 contant.

Concert: voor iedereen te boeken via het Parkgebouw. Leerlingen van de Muziekschool Rijssen € 5,-, overige bezoekers € 17,50 vanaf 18 jaar, € 5,- tot 18 jaar.

https://www.parkgebouw.nl/evenementen/oktober2018/71859/seldom-sene-goldbergvariaties.html 

X