Muziekschool Rijssen en omstreken is op zoek naar een bevoegde docent gitaar (klassiek & lichte muziek) met ingang van januari 2019. Het gaat om ruim 14 klokuren les. We zoeken een enthousiaste collega die de leerlingen individueel en in samenspel kennis laat maken met muziek in al z’n verscheidenheid en die initiatiefrijk is als het gaat om het vormen van samenspelgroepen, ad hoc en structureel. Je komt als zzp’er te werken in een prachtig gebouw met 14 collega’s. Als gitaardocent heb je een goed geoutilleerd lokaal als werkplek (foto).

Sollicitaties graag vóór 1 november op info@muziekschool-rijssen.nl. Telefonische inlichtingen bij de directeur, Dick Sanderman, op 0548 517987 (bij voorkeur in de ochtend).

Stichting Muziekschool Rijssen en omstreken – Oosterhofweg 49a – 7461BT Rijssen – 0548 517987 – info@muziekschool-rijssen.nl

 

X