Het kan niet op voor Emma Harbers, blokfluitleerling van onze Muziekschool: in januari won ze de eerste prijs tijdens de klassieke talentenjacht in Nijverdal, in maart nam ze deel aan een masterclass met Lucie Horsch, recent kreeg ze (als onderdeel van de in Nijverdal gewonnen prijs) les van conservatoriumdocente Marjolijn van Roon – en alsof dat allemaal nog niet genoeg was: nu werd ze ook nog winnaar van de 1e prijs in haar leeftijdscategorie in De Muziekwedstrijd, een landelijke wedstrijd met wel 800 deelnemers. Aan De Muziekwedstrijd doe je mee door het inzenden van een video, en Emma stuurde de opname in van haar optreden in Nijverdal. En met succes! Erg leuk voor Emma, en natuurlijk ook voor haar docente Karin Slijkhuis. Eerder dit jaar bereikte orgelleerling Casper Struijk al een finaleplaats in het nationale Ambitus Orgelconcours. Emma en Casper voegen zich daarmee in de lange lijst van Rijssense muziekschoolleerlingen die tijdens concoursen in de prijzen vielen.