Alweer een succesvolle leerling van de Muziekschool: Annely Haase deed zaterdag 9 november mee aan De Fluitwedstrijd in Culemborg en kwam met een eerste prijs thuis! De Fluitwedstrijd is een concours voor jonge dwarsfluitisten tot en met 18 jaar en werkt samen met het Nationaal Fluitconcours. In Culemborg werden de deelnemers beoordeeld door een professionele jury. Onderdeel van het programma was ook een workshop met de bekende fluitist Rogier de Pijper. Berdien Stenberg was er ook, en natuurlijk moest Annely even met Berdien op de foto. Annely speelde een deel uit een fluitsonate van Carl Philipp Emanuel Bach, en dat deed ze zo goed dat de jury haar een eerste prijs met lof toekende. Een mooie opsteker voor Annely, die in januari ook al een prima indruk maakte tijdens de klassieke talentenjacht in Nijverdal. En natuurlijk een compliment voor dwarsfluitdocente Marion Rohaan, die Annely opleidde tot dit hoge niveau.