Nu de scholen weer beginnen, gaan ook de lessen op de Rijssense Muziekschool weer van start. Er zijn al flink wat aanmeldingen binnengekomen van nieuwe leerlingen, maar bij verschillende instrumenten kunnen is nog ruimte. De Muziekschool bestaat in oktober 60 jaar. Vanwege corona kan dat jubileum niet feestelijk gevierd worden. In het docentenkorps is één wijziging: Ties Roeleveld uit Oldenzaal is de nieuwe gitaardocent, hij neemt de plaats in van Marleen Ruiz Fernandez. Op 1 september is Dick Sanderman 45 jaar bij de Muziekschool in dienst. Een groot deel van die jaren was hij ook directeur, maar in die functie deed hij vorig jaar een stap terug. Nog steeds geeft hij de orgel- en theorielessen. De cursussen Algemene Muzikale Vorming en Introductiecursus Blokfluit beginnen binnenkort ook weer: voor jonge kinderen de ideale manier om kennis te maken met muziek! Een inschrijfformulier kan worden gedownload van de website www.muziekschool-rijssen.nl

 

 

X