Aan het eind van elk cursusjaar organiseert de Rijssense Muziekschool altijd een Open Huis, waar iedereen welkom is die wel eens een kijkje achter de schermen wil nemen bij de enige rijkserkende muziekopleiding in de gemeente Rijssen-Holten. Natuurlijk is dat ook hét moment om je aan te melden als je na de zomervakantie muziekles wilt gaan volgen: een basiscursus Algemene Muzikale Vorming (AMV), de introductiecursus blokfluit, les op één van de vele instrumenten die de Muziekschool in huis heeft, of zangles: het kan allemaal! Omdat we toch nog wat voorzichtig zijn met het toelaten van heel veel mensen tegelijk in onze mooie school, heeft het Open Huis deze keer een verrassend nieuwe opzet. Je wordt buiten al ontvangen met muziek, de looproute gaat ook door het Parkgebouw -onze naaste buren-  waar je in de Rabobankzaal (beneden) wordt getrakteerd op mooie klanken. En vanzelfsprekend zie je ook de Muziekschool van binnen, inclusief de expositie met fleurige kunstwerken van Rijssense jeugd. Het Open Huis wordt gehouden op zaterdag 3 juli, ’s middags van 15:00 tot 17:00 uur in en om de Muziekschool, Oosterhofweg 49a (naast het Parkgebouw).

Wil je alvast eens kijken welke mogelijkheden de Muziekschool allemaal biedt, neem dan een kijkje op onze website: www.muziekschool-rijssen.nl

Zien we je zaterdagmiddag 3 juli? Tot dan!