De lessen aan de Muziekschool starten weer op maandag 30 augustus. Bij enkele instrumenten is nog ruimte voor nieuwe leerlingen: dat betreft orgel, keyboard, viool, blokfluit, saxofoon, trompet, zang en gitaar. Wie nog twijfelt, kan voor één van die instrumenten een serie van vier proeflessen aanvragen, die dan in september worden gegeven. Dat kost slechts 36 Euro, en dat bedrag wordt in mindering gebracht op het lesgeld wanneer op de proeflessen een definitieve aanmelding volgt. Een buitenkans om voor weinig geld kennis te maken met een instrument! Het aanvraagformulier voor de vier proeflessen kan worden gedownload op de website van de Muziekschool.

Op 1 augustus was dwarsfluitdocente Marion Rohaan 40 jaar in dienst van de Muziekschool. Tegenwoordig vervult zij ook de taak van coördinator. Hoewel Marion de schijnwerpers niet zoekt, heeft het bestuur van de Muziekschool intern uiteraard wél aandacht geschonken aan dit jubileum. Het is tenslotte geen alledaagse gebeurtenis dat iemand 40 jaar in dienst is en in al die jaren ook geen enkele andere werkgever heeft gehad.

Nadere informatie via info@muziekschool-rijssen.nl of ​06 29327858

X