Sinds kort zijn weer schilderijen van Ineke KleinJan te zien in de gangen van Muziekschool Rijssen. Ineke is geen onbekende voor de Muziekschool: zij exposeerde er al vaker en heeft er zelf nog blokfluitles. Enkele jaren geleden behaalde zij in Leeuwarden het diploma vaktherapeut in de richting beeldende kunst. Zij heeft in Rijssen haar eigen praktijk als creatief therapeut.

De afgelopen maanden exposeerden leerlingen van Ineke hun schilderijen in de Muziekschool. Nu is hun docente dus zelf weer present met haar werk.

Voor deze expositie van haar eigen werk heeft Ineke ervoor gekozen om nieuwe technieken uit te proberen. Naast penselen heeft zij gebruik gemaakt van verfrollers, paletmessen en zelfs van haar handen! Doel daarbij was om andere mogelijkheden te creëren, grotere doeken te gebruiken, en nu eens niet het precieze perfecte  plaatje na te streven. Zij is niettemin tot een prachtig resultaat gekomen, waarbij het loslaten van het streven naar perfectie haar veel plezier heeft gegeven.

Iedereen is van harte welkom om tijdens de openingsuren van de Muziekschool haar werk te komen bewonderen! De Muziekschool is gevestigd aan de Oosterhofweg 49a, naast het Parkgebouw.