Hoewel het nog geen december is, klonken er deze week al kerstliederen door de Rijssense Muziekschool. Leerlingen op piano, harp, dwarsfluit en orgel werkten mee aan opnames voor een tv-uitzending voor senioren, die op woensdag 15 december zal worden uitgezonden via TV350. Het betreft de derde uitzending van de serie “Goa’j wier met”, een initiatief van het Parkgebouw in samenwerking met onder meer het Rijssens Museum, de Gemeente Rijssen-Holten, de coalitie Eén tegen eenzaamheid en nu dus ook de Muziekschool. De heren Koster en Calis van TV350 maakten de opnamen. Op de foto zijn Annely Haase (dwarsfluit) en Joas Mensink (orgel) bezig met het opnemen van bekende kerstliederen, die straks tijdens de uitzending kunnen worden meegezongen. TV350 is te vinden op Ziggo (kanaal 48), KPN (kanaal 1354) en Tele2 (Lokale R-TV). De uitzending van december staat in het teken van Kerst en wordt na 15 december ook op YouTube geplaatst.