Nu de lessen weer fysiek gegeven kunnen worden, start de Rijssense Muziekschool met een verkorte introductiecursus blokfluit voor jonge kinderen. Net als in de cursus Algemene Muzikale Vorming maken de kinderen in deze blokfluitcursus op een speelse manier kennis met noten, ritme en andere muzikale begrippen. Het grote verschil met de AMV-cursus is dat in de verkorte introductiecursus blokfluit de praktische toepassing helemaal is gericht op de blokfluit. Daarmee is de cursus een prima voorbereiding voor elk kind dat later een blaasinstrument wil gaan bespelen. Maar ook kinderen die ervan dromen om na zomervakantie gitaar te gaan spelen, keyboard, cello of welk instrument dan ook, voor iedereen is het een leuke manier om de komende maanden alvast kennis te maken met muziek en alvast te wennen aan het wekelijkse ritje naar de Muziekschool.

De lessen beginnen op dinsdag 8 februari, van 16:45 tot 17:30 uur. Aanmelden kan via de mail, info@muziekschool-rijssen.nl . Het cursusgeld is € 115,-