Binnenkort start de Rijssense Muziekschool weer met twee cursussen voor leerlingen uit de onderbouw van de basisschool. De cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) begint donderdag 29 september met twee groepen, om 16:00 en 16:45 uur. De groep van 16:00 uur zit vol, maar in de groep van 16:45 uur is nog plek. Algemene Muzikale Vorming is een mooie kans op een speelse manier kennis te maken met muzikale begrippen als ritme, toonhoogte en melodie. Ook komen alle instrumenten voorbij die de Muziekschool in huis heeft.

Daarnaast heeft de Muziekschool ook een Introductiecursus Blokfluit, als alternatief voor AMV. Komende week wordt definitief beslist op welke dag deze lessen gegeven gaan worden, maar dat zal dinsdag, woensdag of vrijdag worden. Voor opgave of nadere informatie: stuur een mail naar info@muziekschool-rijssen.nl of bel met coördinator Marion Rohaan van de Muziekschool, tel. 06 29327858