Op 8 oktober werkten blokfluitleerlingen Anneleen Baan, Annemieke Dannenberg, Ymke Baan, Vera Zwolsman en Charlotte en Emma Harbers mee aan een concert in de Sint-Stephanuskerk in Borne. Daar vierde het Mannenkoor Borns Kleinkoor het 80-jarig jubileum; de Rijssense blokfluitleerlingen verzorgden twee intermezzi. Samen speelden ze The Arrival of the Queen of Sheba van Händel. Emma en Charlotte speelden samen met docente Karin Slijkhuis een triosonate van Telemann. Ze kregen veel positieve reacties. Eén van de bezoekers vroeg waar ze de cd van het ensemble kon kopen. Een ander vroeg zich af hoe zo’n klein meisje (Annemieke) zo’n grote blokfluit kon bespelen. Iemand vertelde dat ‘ie eigenlijk helemaal niet van blokfluit hield, maar dat dit ensemble toch wel érg mooi klonk! Kortom: een succes! Er waren ongeveer 180 bezoekers.