De kerstmiddag van de Muziekschool was weer een middag vol kerstmuziek, in allerlei variaties. Deze uitvoering is vooral bedoeld om aan jongere leerlingen een podium te bieden: vaak worden zij ook op school, in verzorgingstehuizen of op kerkelijke verenigingen gevraagd om de kerstviering muzikaal te omlijsten. De kerkzaal van Sion was goed gevuld met ouders, opa’s, oma’s en andere supporters. De middag kreeg een bijzonder tintje door het feit dat het voor drie docenten hun laatste uitvoering aan de Rijssense Muziekschool was. Viooldocent Jan Dam, pianodocente Yvonne Lenoir en harpdocent Liedewei Spruit nemen binnenkort afscheid. Voorzitter Gerard Rutterkamp overhandigde hen nu al een kleine attentie: het echte afscheid volgt in januari tijdens een bijeenkomst van personeel en bestuur.

Méér foto’s op onze Facebookpagina!