Drie voorspeelavonden in februari: ’t was jarenlang traditie, door corona kon het een paar jaar niet doorgaan – maar we zijn blij dat het nu weer mag! Op maandag was er een voorspeelavond met piano, cello en gitaar. Op dinsdag waren orgel, keyboard, dwarsfluit en saxofoon aan de beurt; op donderdag gitaar, zang, piano en blokfluit. Volle zalen, veel ouders, opa’s en oma’s die intens meeleefden met de jonge muzikanten. Die steun is waardevol, want het is niet niks als je zo voor de eerste (of tweede, of derde) keer voor het voetlicht komt! Van de voorspeelavond op maandag hebben we helaas geen foto’s: de fotograaf was nog les aan ’t geven 🙂
Orgeldocent Dick Sanderman kreeg aan het eind van de voorspeelavond nog een toespraakje, vergezeld van een paar muzikale sokken: ’t was zijn laatste gewone voorspeelavond vóór zijn pensionering in september. Maar zover is het nog niet: er wachten nog een heleboel activiteiten tot aan de zomervakantie!