Voor de Muziekschool was de zanguitvoering in de Open Hof de laatste uitvoering van het cursusjaar. Onder leiding van zangdocente Fenny van Hemmen en met pianobegeleiding van Corien Baan zongen zowel de zangleerlingen als het vrouwenkoor in een gevarieerd programma, van Mendelssohn tot Trinity, van Alan Menken tot Maarten van Roozendaal. Marline Steijsiger en Martine Blonk verzorgden twee intermezzo’s op viool en piano. Vooral de jonge leerlingen, die soms nog maar één jaar les hadden en toch al op het podium durfden te staan, oogstten veel bewondering. Na afloop bedankte bestuurslid Annemiek Boers alle medewerkenden. De eerstvolgende activiteit van de Muziekschool is het afscheidsconcert van Dick Sanderman, verzorgd door vier oud-leerlingen, op vrijdag 1 september in de Schildkerk, aanvang 19:30 uur.

Méér foto’s op onze Faceboek-pagina