Beginnen met muziek!

sep 8, 2021

Voor kinderen die iets met muziek willen gaan doen, is de cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) de ideale start. In leuke klassikale lessen van drie kwartier leer je spelenderwijs over ritmes, noten, melodieën, kortom: over alles wat later van pas zal komen wanneer je een instrument gaat bespelen. En natuurlijk doe je dat bij de Muziekschool, de plek waar je ook verder kunt voor les op een groot aantal instrumenten, van piano en gitaar tot viool of harp.

Ook de Introductiecursus Blokfluit is een mooie opstap in de muziek, zeker voor kinderen die erover denken een blaasinstrument te gaan bespelen. Beide cursussen beginnen binnenkort: de Algemene Muzikale Vorming start op donderdag 23 september, de Introductiecursus Blokfluit begint op vrijdag 24 september. Voor beide geldt: de les is van 16:00 uur tot 16:45.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website van de Muziekschool (klik rechtsboven bij Aanmelden). Nadere informatie via info@muziekschool-rijssen.nl of 06 29327858 (coördinator Marion Rohaan).