Gerard Keilholtz met pensioen

jun 30, 2024

Na een dienstverband van 42 1/2 jaar gaat keyboarddocent Gerard Keilholtz binnenkort met pensioen als docent bij de Muziekschool. Hij blijft nog wel actief als dirigent-organist van de Onze Lieve Vrouwebasiliek in Zwolle en als titulair organist van de basiliek H. Kruisverheffing in Raalte.
Aan het afscheid van Gerard Keilholtz wordt op verschillende momenten aandacht besteed. Tijdens de grote uitvoering van de Muziekschool, afgelopen donderdag in het Parkgebouw, werd hij al even in het zonnetje gezet. Voorafgaand aan het Open Huis werd zaterdagmiddag een groepsfoto gemaakt van alle keyboardleerlingen. Tijdens een gezellig etentje bij Brasserie Uit namen bestuur en collega’s na afloop van het Open Huis afscheid met welgemeende woorden en een verscheidenheid aan cadeaus.
Op zaterdag 6 juli verzorgen leerlingen van de Muziekschool Rijssen een benefietconcert in de “Peperbus” in Zwolle, waar Gerard Keilholtz als kerkmusicus werkzaam is. Voor dit concert zijn ook zoveel mogelijk oud-leerlingen uitgenodigd. Het concert begint zaterdag om 15:30 uur.
Als keyboarddocent wordt Gerard Keilholtz in Rijssen opgevolgd door Terry Akins uit Enschede, die ook pianolessen (lichte muziek) gaat geven.
Méér foto’s op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/muziekschoolrijssen