Mirjam Kunst en Ineke KleinJan exposeren in Muziekschool

jan 13, 2014

In de serie exposities van plaatselijke amateurkunstenaars in de Rijssense Muziekschool is nu werk te zien van Ineke KleinJan en Mirjam Kunst: twee nichtjes met opmerkelijke creatieve talenten. Ineke KleinJan exposeerde al eerder in de Muziekschool en werkte ook mee aan twee exposities “Eigen oogst” in Nijverdal. Ineke schildert eigenlijk nog maar kort, maar de grote belangstelling voor haar werk heeft ervoor gezorgd dat zij inmiddels een eigen website heeft, workshops verzorgt en dat zij zelfs al op televisie te zien was in het programma “Geloven op 2”. Vrolijke kleuren zijn kenmerkend voor haar werk, dat soms abstract is, soms met het geloof te maken heeft, soms ook gewoon een vrolijke koe laat zien.

Mirjam Kunst is bijna klaar met haar opleiding Restauratie & Decoratie aan de kunstvakschool CIBAP in Zwolle. Schilderen is een belangrijk onderdeel van deze opleiding, maar Mirjam heeft bijvoorbeeld ook geleerd glas in lood te zetten. In haar werk zoekt Mirjam naar mooie kleurcombinaties. Ook probeert zij verschillende materialen in haar schilderijen te verwerken en experimenteert zij met verschillende diktes van verf.

Het werk van Ineke KleinJan en Mirjam Kunst is tot aan de meivakantie dagelijks te zien tijdens de openingsuren van de Muziekschool.

Zie ook www.inekekleinjan.nl

[widgetkit id=67]