Muziek op schoot: ook in het cursusjaar 2014-2015

sep 9, 2014

Na een succesvolle start in het cursusjaar 2013-2014 gaat de Muziekschool ook in het nieuwe seizoen de cursus Muziek op schoot aanbieden, twee keer zelfs. Bij voldoende belangstelling starten de eerste groepen op 21 november met een serie van acht lessen. Een tweede reeks van acht lessen volgt dan vanaf vrijdag 17 april 2015.
 
Muziek op schoot is een cursus voor kinderen in de leeftijd van anderhalf tot vier jaar, die samen met een volwassene (vader, moeder, oma, oppas) acht weken lang met muziek bezig gaan. Muziek is van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Zingen stimuleert de spraak- en taalontwikkeling, de motoriek wordt geprikkeld door zelf te bewegen en te klappen, het geheugen wordt getraind door liedjes uit het hoofd te leren.Tijdens de lessen wordt veel gezongen: spelliedjes, liedjes voor tijdens het wassen, tijdens het aankleden en bij het slapen gaan. Jonge kinderen beleven veel plezier aan het samen bewegen en muziek maken, de vraag “Nog een keer!” klinkt vaak. De lessen zullen worden gegeven op vrijdagochtend in de Muziekschool, een groep van 9 tot 9.45 uur en een groep van 10.30 tot 11.15 uur. Opgave bij de Muziekschool, info@muziekschool-rijssen.nl, met vermelding van de geboortedatum van het kind. Het cursusgeld bedraagt € 65,- voor deze serie van acht lessen. De lessen gaan door bij voldoende aanmelding.

Tip: ook leuk om als (kraam)kadootje te geven!

HELAAS WAS HET AANTAL AANMELDINGEN NIET VOLDOENDE OM DE CURSUS IN APRIL 2015 TE LATEN DOORGAAN. ER KOMT EEN NIEUWE SERIE LESSEN IN HET NAJAAR. HOUD DAARVOOR DE REGIONALE WEEKBLADEN EN ONZE WEBSITE IN DE GATEN

 
 [widgetkit id=49]