Woensdag 23 januari: open repetitie vrouwenkoor

jan 11, 2019

Het vrouwenkoor van de Muziekschool in Rijssen is op zoek naar enthousiaste zangeressen. Daarom wordt een open repetitie gehouden op woensdag 23 januari om 19:30 in de muziekschool, gelegen naast het Parkgebouw. Er is op dit moment plaats voor nieuwe leden in alle stemgroepen: sopraan, mezzo en alt. Het koor staat onder leiding van Fenny van Hemmen, de zangdocente van de muziekschool. Er zijn nu 9 leden en er wordt driestemmig gezongen.
Belangstellenden kunnen zich opgeven via info@muziekschool-rijssen.nl. De bladmuziek voor de repetitie en een ingezongen geluidsbestand worden dan via de mail opgestuurd. Langskomen om mee te zingen zonder opgave is ook mogelijk. Ervaring met zang is niet noodzakelijk, wel is het prettig als je thuis oefent.
Tijdens de open repetitie wordt muziek gezongen van Orlando di Lasso en Charles Gounod.  Het vrouwenkoor repeteert om de veertien dagen op woensdagavond van 19:30 tot 20:45 in een gezellige sfeer. Naast aandacht voor muziek is er veel ruimte voor stemtechniek en koorklank.
Dit jaar staan optredens op het programma in de Schildkerk en in het Parkgebouw. Ook is het vrouwenkoor uitgenodigd om op locatie te zingen bij de Enterse Zomp.

Muziekschool Rijssen
info@muziekschool-rijssen.nl
0548-517987
dirigente Fenny van Hemmen
06-49694469

Vrouwenkoor